Home » Novinky » Show news » AMERICANA 2017

AMERICANA 2017

Na AMERICANĚ 2017 se nám splnil sen!
Tono a Spooku, Luco a Tyme a celý Silverstone Ranch týme, mockrát vám za všechno děkujeme!
Zažili jsme nepopsatelné chvíle:

Hned první den na Americaně 2017 nás neskutečně potěšila vítězná jízda Tymezone ve třídě Masters Cutting Open, která byla dotována částkou $2500 a o níž se společně utkalo 29 soutěžních dvojic. Tymezone s Lucou se skóre 147 bodů se o prvenství museli rozdělit s Pietrem Valeri na koni CD Crystal Lena, kteří získali stejné skóre. Naši radost to však nezkazilo. Rádi bychom touto cestou poděkovali Gianluca Munarini za fantastické předvedení našeho hřebce Tymezone (One Time Pepto x Stylabee).

MÁME OBA KONĚ VE FINÁLE AMERICANY!
S napětím jsme ve čtvrtek dopoledne sledovali přímý přenos z Americany, kde ve třídě World Cup NCHA Cutting Open bojovali Spook s Tymem o postup do sobotního finále. Třída byla nabitá těmi nejlepšími koňmi z celé Evropy a ze 32 soutěžních dvojic postupovalo prvních deset. Tono se Spookem bojovali v první polovině a telata dávala jezdcům a koním opravdu pořádně zabrat. V první skupině se pouze tři dvojice přehouply přes score 141 bodů a mezi nimi i náš Spook s Tonem, když zajeli score 143 bodů! Nakonec to bylo šesté nejvyšší score a kluci postupují do finále z děleného osmého místa!

Spooks Smokin Cat - rider: Anton KondelaSpooks Smokin Cat - rider: Anton Kondela

Ve druhé skupině se začalo z ostra. Telata lépe spolupracovala a na score to bylo hned znát. Tym s Lucou startovali jako třetí a skvělou jízdou si zajistili jistý postup do finále ze třetího místa se score 146 bodů.
Chtěli bychom tímto oběma trenérům poděkovat za skvělou prezentaci našich plemeníků!

A finále?

Našim hřebcům přál los a startovali mezi prvními 5 koňmi. Jako druhý startující nakráčel do arény Spook s Tonem a super jízda jim vynesla score 149 a první místo!

Spooks Smokin Cat - rider: Anton KondelaSpooks Smokin Cat - rider: Anton Kondela

Třetí startoval Tym s Lucou - score 147, 2.místo!

Až do jízdy famózního Higbrow Time naši hřebci byli na prvních dvou místech! I když jsme na konec na metu nejvyšší nedosáhli, byli jsme s konečnými výsledky maximálně spokojeni:

2. místo a titul World Cup NCHA Cutting Open Finals Co Reserve Champion pro QH hřebce Spooks Smokin Cat se slovenským jezdcem Antonem Kondelou a 4. místo s třetím nejvyšším skóre pro QH hřebce Tymezone s italským jezdcem Gianlucou Munarinim.

Po stránce sportovní to byl pro nás zážitek, na který budeme dlouho vzpomínat. Ale užili jsme si to také jako krásný výlet s přáteli. Zejména díky našemu karavanu, který od teď budeme všude vozit s sebou, jsme mohli zažít atmosféru „zákulisí“.
Hned po příjezdu jsme rozbalili sezení, gril a vše, co je potřeba k pořádnému kempování, no a pak už se dveře našeho skromného cateringu netrhly :-).

Krásně jsme poseděli a popovídali s oběma našimi trenéry Tonem a Lucou, naplánovali jsme spolupráci s Working Cowhorse trenérem Markusem Schopferem a na závěr jsme všichni společně oslavovali naše sportovní úspěchy do brzkých ranních hodin.

Velmi nás těší, že oba italští matadoři Gianluca Munarini i Markus Schopfer přijali naše pozvání k zimní návštěvě ranče. Spolupráce s nimi je pro nás velká čest!

Těšíme se na další společně strávené okamžiky, které nás brzy čekají. Tymezone se vrátil do Itálie a je dále v přípravě na NCHA European Championship v Lyonu, Spook se připravuje na další závody na Slovensku a uvidíme, zda se nakonec stihne do Lyonu kvalifikovat. Americana byla totiž jeho první letošní show po připouštěcí sezóně.

Novinky

Hříbátka 2023

Hříbátka 2023

30.9. 2023 / zobrazeno 46967×

Představujeme vám naše letošní hříbátka: foto#21588 foto#21623 foto#21624 foto#21611... více

Pozvánka

Pozvánka

28.2. 2023 / zobrazeno 51340×

Zveme vás na další wellness pobyt s oblíbeným programem JÍDLO JE KÁMOŠ. Tentokrát se... více

Zimní pozvánka

Zimní pozvánka

8.12. 2022 / zobrazeno 21403×

Přemýšlíte o dárku, který rozzáří oči vašich nejbližších? Darujte splněný sen... více

Vánoční nabídka koní na prodej

Vánoční nabídka koní na prodej

25.11. 2022 / zobrazeno 5200×

Všichni nabízení koně z mimořádné vánoční nabídky již našli své nové majitele... více

Poděkování

Poděkování

úterý 18. říjen, 2022 / zobrazeno 45838×

Všem zájemcům o koně na prodej děkujeme za váš veliký zájem. Všichni nabízení koně... více

PF 2022

PF 2022

4.1. 2022 / zobrazeno 47916×

Přejeme vám veselé Vánoce a šťastný nový rok 2022! Merry Christmas and Happy New Year 2022!... více

SILVERSTONE Living - otevíráme 22.2.2022

SILVERSTONE Living - otevíráme 22.2.2022

15.12. 2021 / zobrazeno 6775×

Srdečně Vás zveme ke zhlédnutí promo videa našeho dokončeného projektu SILVERSTONE Living!... více

Podzimní prodej koní

Podzimní prodej koní

15.11. 2020 / zobrazeno 20719×

V říjnu na našem ranči proběhl velký podzimní prodej koní. Nové majitele mají plemenní... více




Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace